reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Pstruh v solné krustě

  • pstruh cca 1–1,4 kg (nebo dva menší)
    3 kg hrubé soli
    50 g hladké mouky
    celý barevný pepř
    voda
    limeta
    tymián
    pažitka
    petrželka
    bazalka

Sůl smícháme s moukou, barevným pepřem a za stálého míchání přiléváme vodu, dokud se hmota nezačne lepit. Na plechu uděláme solná lůžka, do kterých položíme pstruhy naplněné kouskem limety a snítkami bylinek, a překryjeme je vrstvou soli. Pečeme na 200 stupňů necelou půl hodinu

Zdroj: Česká televize Kuchařská pohotovost http://www.ceskatelevize.cz/porady/10169912986-kucharska-pohotovost/recepty/190-pstruh-v-solne-kruste/

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.