Ingredience
- plátky hovězího zadního masa 5 kusů
- vejce 3 kusy
- kyselé okurky 1 dávka
- slanina 150 g
- mrkev 1 kus
- cibule 1 kus
- bujon 1 kus
- hořčice 1 kus
- rýže 1 dávka
Maso naklepat, osolit, opepřit, potřít hořčicí, posypat pokrájenou cibulí, naplnit a zavázat. Osmahnout cibuli, poté ptáčky, zlehka podlít, přidat bujon a dusit do měkka. Pak ptáčky vyjmout, zahustit omáčku a dochutit. Nakonec vrátit maso. Rýži uvařit doměkka.
Zdroj: Ptáčci s rýží; Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/ptacci-s-ryzi [On-line 14.12.2012]
Poslední tip, trik či komentář