reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Ragú z červené řepy s hovězím masem

Suroviny:

  • hovězí žebro
  • hladká mouka
  • cibulka
  • smetana
  • mrkev, celer, petržel
  • česnek, cibule
  • divoké koření – bobkový list, nové koření, pepř celý
  • nakládané hřiby
  • červená řepa
  • čerstvý kopr
  • sůl, pepř
  • citron
  • křen
  • olej
  • zakysaná smetana
  • máslo

Do hrnce s vroucí vodou dáme žebro, proříznutou palici česneku, cibuli, divoké koření a kořenovou zeleninu, petrželku, přisolíme a pomalu vaříme na 75-80°C.
Do hrnce na olej a trochu másla dáme cibuli, 1/3 řepy, sůl, citrónovou šťávu, nasekaný kopr, smetanu a pepř.
Do druhého hrnce dáme na olej zbytek pokrájené řepy a hotové ragú, provaříme a přisladíme.
Ragú s masem zdobíme zakysanou smetanou a koprem, postrouháme křenem.

Zdroj: Ragú z červené řepy s hovězím masem; TV Barrandov Babica vs Sapík  http://www.barrandov.tv/babica-vs-sapik/recepty#sec-info [On-line 14.03.2016]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.