reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Ragú z divočáka

Potřebujeme:

  • 400 g kančí krkovice mleté nahrubo,
  • 200 g kořenové zeleniny nakrájené na malé kostičky,
  • 50 g šalotky,
  • 100 g rajčat pelati (loupaná rajčata ve vlastní šťávě),
  • 100 ml červeného vína,
  • 250 ml Demi-glace (omáčka – silný vývar),
  • rozmarýn,
  • divoké koření,
  • sůl, pepř, olej,
  • na vložku – hříbky, česnek, rozmarýn

Na rozpáleném oleji orestujeme kořenovou zeleninu, šalotku a následně mleté kančí maso. Po důkladném orestování přidáme rajčata a červené víno, které necháme vyvařit. Poté přidáme Demi-glace, koření a bylinky zabalené v plátýnku a dusíme doměkka podle potřeby 2 až 2,5 hodiny. Ragú můžeme ještě vylepšit orestovanými hříbky na česneku a rozmarýnu. Podáváme s těstovinami a můžeme použít i na přípravu lagane.

Zdroj: TV Nova Tescoma s chutí http://tescoma.nova.cz/clanek/novinky/ragu-z-divocaka-8-11-2011.html

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.