reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Rajčata s italskou majonézou a petrželí

  • 1 balení cherry rajčátek
  • sůl
  • pepř
  • čerstvá petržel
  • 4 lžíce majonézy light

Rajčátka nakrájíme na půlky, posypeme nadrobno nasekanou petrželí, osolíme, opepříme, přidáme majonézu. Vše zamícháme a dáme na dvě hodiny do ledničky uležet.

Zdroj: Čápi s mákem TV Prima Rajčata s italskou majonézou a petrželí

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.