reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Ravioly na sladko

Ingredience

  • Těsto na ravioly
  • 300 g mražených jahod
  • 200 g želírovacího cukru
  • Citronová kůra
  • 80 g ricoty
  • 80 ml javorového sirupu
  • 1 limetka

Část jahod rozehřejeme spolu s cukrem v rendlíku. Až se prohřejí, ochutíme je citronovou kůrou a promixujeme. Do rozmixovaných jahod přidáme ještě celé jahody a necháme směs vychladnout.

Raviolové těsto vyválíme a nařežeme na větší čtverce. Jahodovou směs a ricotu dáme na čtvereček, který přehneme na trojúhelník. Kraje spojíme vidličkou a dáme povaříme 5 až 6 minut ve vroucí vodě.

Mezitím rozehřejeme limetkovou šťávu a javorový sirup. Do omáčky pak dáme hotové ravioly, které ještě ozdobíme ricotou a jahodovou směsí.

Zdroj: Ravioly na sladko; ČT -Vše o vaření http://www.ceskatelevize.cz/porady/10567271931-vse-o-vareni/6711-recepty/2552-ravioly-na-sladko/ [On-line 11.04.2014]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.