reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Slavnostní hovězí polévka

  • 250 g ossobuco
  • 250 g hovězí oháňky
  • nové koření, pepř
  • polévkové koření
  • špetka cukru
  • šalvěj
  • 1 mrkev
  • ½ celeru
  • libeček

Hovězí ossobuco a oháňku dáme pozvolna vařit do studené vody. Přidáme nové koření, černý pepř, polévkové koření, špetku cukru, šalvěj, mrkev, celer a libeček. Vaříme pomalu doměkka asi dvě a půl hodiny. Přecedíme, dáme zpět kousky obraného hovězího masa a na másle podušenou zeleninu. Dochutíme. Jako příloha jsou vhodné vařené nudle.

Zdroj: TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/slavnostni-hovezi-polevka [On-line 8.2.,2011], citace

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.