reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Ředkvičková polévka

Potřebujeme:

  • 1 cibuli
  • olej
  • svazek ředkviček s natí
  • 1 brambor
  • 200 ml smetany ke šlehání
  • zeleninový vývar
  • sůl
  • pepř
  • kousek másla

Osmažte nakrájenou cibulku, přisypejte ředkvičkovou nať nakrájenou na tenké proužky. 5 ředkviček nakrájejte na kolečka a brambor nakrájený na kostičky. Přidejte trochu zeleninového vývaru. Vše se chvilku podusí. Poté sejměte z plotny, rozmixujte, osolte, opepřete a zalijte smetanou. Nechte znovu přejít varem. Mezitím na másle opečte zbylé ředkvičky nakrájené na tenká kolečka. Ředkvičkové plátky pak vložte do polévky až na talíři.

Zdroj: Ředkvičková polévka; TV Nova U Haliny v kuchyni  http://halina.nova.cz/clanek/recepty/zdrava-a-chutna-redkvickova-polevka.html [On-line 01.02.2015]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.