Suroviny:
- chleba
- čerstvé nebo mražené hříbky
- cibule
- 1 stroužek česneku + česnek na topinky
- citronová šťáva
- rozmarýn
- oregano
- petržel
- tymián
- máslo
- olivový olej
- sůl
- pepř
Na pánvi rozehřejeme olivový olej a orestujeme na něm nahrubo nakrájenou cibuli. Přidáme česnek, potom houby, osolíme a opepříme. Pokapeme citronovou šťávou, přisypeme nakrájené čerstvé bylinky a promícháme. Na závěr přidáme trochu másla.
Na druhé pánvi opečeme topinky, potřeme je česnekem a nandáme na ně směs z hříbků. Můžeme podávat.
Zdroj: RESTOVANÉ HŘÍBKY S BYLINKAMI A ČESNEKEM NA TOPINCE; Teď vaří šéf! III – TV Prima http://www.iprima.cz/ted-vari-sef-iii-recepty-na-menu-ze-3-dilu#null [On-line 20.10.2015]
Poslední tip, trik či komentář