reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Reuben sandwich

Ingredience

  • 4 krajíce žitného chleba
  • 1 lžíce másla
  • 100 g sterilovaného zelí
  • 120 g pečeného hovězího
  • 120 g ementálu
  • 2 lžíce majonézy
  • 1 lžíce kečupu
  • Trocha koňaku
  • Sůl
  • Pepř
  • Worcesterská omáčka

Maso si osolíme a opepříme. Necháme ho na pánvi zatáhnout z obou stran, následně ho upečeme na 180–190 °C po dobu 10–12 minut.

V míse promícháme majonézu, kečup, koňak, worcester, sůl a pepř. V omáčce promícháme vymačkané zelí.

Krajíce chleba namažeme máslem a dáme na ně vrstvu nastrouhaného sýru, zelí, masa a opět vrstvu zelí a sýru. Sandwich opečeme z obou stran na pánvi.

Doporučujeme podávat se salátem se žampiony.

Zdroj:Reuben sandwich; ČT -Vše o vaření http://www.ceskatelevize.cz/porady/10567271931-vse-o-vareni/6711-recepty/2361-reuben-sandwich/ [On-line 05.02.2014]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.