reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Krém zabaglione

Ingredience

  • 5 žloutků
  • 50 g hnědého cukru
  • 1 dl dezertního vína
  • Skořice

Ve vodní lázni rozpustíme cukr s vínem, do kterého vmícháme žloutky. Šleháme, dokud se omáčka nezbaví bublinek. Vzápětí přidáme skořici a pořádně promícháme. Naneseme na hrušky a můžeme vychutnávat. Pokud chceme karamelovou krustu, nahřejeme ještě omáčku hořákem.

Doporučujeme například k hruškám v karamelu.

Zdroj: Krém zabaglione; ČT -Vše o vaření http://www.ceskatelevize.cz/porady/10567271931-vse-o-vareni/6711-recepty/2360-krem-zabaglione/ [On-line 05.02.2014]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.