reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Risotto del fattore

Risoto po farmářsku

(4 porce)

  • 320 g rýže carnaroli
  • 6 ks zeleného chřestu
  • 150 g cukrového hrášku
  • 150 g fazolových lusků
  • 2 dl bílého vína
  • zeleninový vývar
  • strouhaný parmazán
  • šalotka
  • petrželka
  • máta
  • olej extra virgin
  • sůl

V hrnci na oleji osmažíme na jemno nakrájenou šalotku, přisypeme rýži a zalijeme bílým vínem. Postupně přiléváme vývar. Chřest, fazolky i lusky nakrájíme na stejně velké kusy a přidáme k rýži. Pomalu vaříme asi 20 minut. Na závěr přidáme nasekanou petrželku a mátu. Podle chuti dosolíme, zasypeme parmazánem a můžeme podávat.
Zdroj: S Italem v kuchyni iprima TV Prima Makro http://www.sitalemvkuchyni.cz/recept/Risotto-del-fattore/

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.