reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Risotto s vínem Amarone

Risotto all’ Amarone

(4 porce)

  • 320 g rýže carnaroli
  • ½ lahve červeného vína Amarone
  • cibulka
  • hovězí vývar
  • sýr typu parmazán
  • 50 g másla
  • sůl

V pánvi na másle orestujeme cibulku, přisypeme rýži a chvilku povaříme. Poté zalijeme rýži vínem a počkáme, až se alkohol vypaří. Za stálého míchání přiléváme postupně vývar. Asi po dvaceti minutách je rýže uvařená, můžeme vypnout, zamícháme do ní kousek másla a strouhaný parmazán. Podle chuti dosolíme a můžeme podávat..

Zdroj: S Italem v kuchyni iprima TV Prima Makro http://www.sitalemvkuchyni.cz/recept/Risotto-all-Amarone/

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.