- pečený rostbíf
- zelený chřest
- majonéza
- dijonská hořčice
- sůl
- pepř
Na najemno nakrájené plátky dorůžova opečené hovězí roštěné dáme uvařený chřest, srolujeme a podáváme s omáčkou majonézou ochucené dijonskou hořčicí, solí a pepřem.
|
|||||
Rostbíf se zeleným chřestem a omáčkou z dijonské hořčice
Na najemno nakrájené plátky dorůžova opečené hovězí roštěné dáme uvařený chřest, srolujeme a podáváme s omáčkou majonézou ochucené dijonskou hořčicí, solí a pepřem. You must be logged in to post a comment. Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>. |
|||||
Powered by WordPress & the Atahualpa Theme by BytesForAll. Discuss on our WP Forum |
Poslední tip, trik či komentář