reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Roštěná à la mode

  • 1 kg roštěnce
  • 500 g kořenové zeleniny
  • 150 g slaniny
  • 250 g másla
  • olivový olej
  • tymián, bobkový list, nové koření
  • 1 citron
  • 1 šípková zavařenina
  • 1 l červeného vína
  • 200 ml koňaku
  • 500 ml hovězího vývaru
  • wuster sauce
  • trochu sójové omáčky
  • sůl, pepř

Na másle s olivovým olejem osmahneme maso a vyndáme. Ve výpeku osmahneme koření, pak zeleninu a slaninu a doplníme ostatní ingredience – nakrájený citron, trochu balsamicového octa, šípkovou zavařeninu. Vrátíme maso, zalijeme lahví vína, přidáme trochu koňaku nebo slivovice, přiklopíme poklicí a dusíme. Občas dolijeme trochou vývaru. Když je maso měkké, vyndáme ho, nakrájíme na porce, upravíme na mísu, doděláme omáčku a maso přelijeme.

Zdroj: Prostřeno iprima TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/rostena-la-mode-hribkove-pasticky

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.