reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Ruské maso s bulgurem

Suroviny

  • vepřové krkovice 1 kg
  • česnek
  • mražená zelenina (kukuřice, hrášek)
  • cibule 2 ks
  • tatarská omáčka 1 balení
  • sůl
  • plátky uzeného sýra
  • olej na vymazání pekáče
  • grilovací koření
  • čubrica

Příloha:

  • bulgur 1 balení
  • olej
  • jarní cibulka

Na vymazaný pekáč naklademe oloupanou a na kolečka nakrájenou cibuli, na ni položíme okořeněné plátky krkovice, kterou nenaklepáváme, a maso poklademe plátky uzeného sýra a zakapeme majonézou nebo tatarkou. Dáme péct do trouby na 160 stupňů asi na hodinu a půl.

Bulgurnasypeme na síto, opláchneme a zalijeme osolenou vodou nebo vývarem v poměru 1hrnek bulguruna 1,5 hrnku vody. Vaříme cca 15 minut. 3. Mezitím si na oleji orestujeme pokrájenou lahůdkovou cibulku s česnekem, přidáme mraženou zeleninu a restujeme doměkka, pak smícháme s bulgurem. Přílohu necháme dojít na teplém místě.

Zdroj: Ruské maso s bulgurem; Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/ruske-maso-s-bulgurem  [On-line 16.12.2015]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.