reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Rybí cannelloni

Na 4 porce potřebujeme:

  • 8 plátků lasagní,

Náplň:

  • 200 g uvařeného masa lososa,
  • 2 žloutky,
  • 50 g strouhaného parmazánu,
  • 200 g dušeného špenátu,
  • 2 lžíce smetany,
  • sůl, pepř

Velute:

  • 2 lžíce másla,
  • 1 šalotka nakrájená nadrobno,
  • 100 ml bílého vína,
  • 1 lžíce hladké mouky,
  • 100 ml rybího vývaru,
  • 100 ml smetany,
  • sůl, pepř,
  • muškátový oříšek

Pláty lasagní uvaříme ve vroucí osolené vodě. Připravíme velute. V kastrolu rozpustíme máslo a zesklovatíme na něm šalotku. Vlijeme víno a necháme svařit. Vsypeme mouku a orestujeme ji. Zalijeme vývarem, rozmícháme a provaříme. Osolíme, opepříme a vmícháme smetanu.

V misce smícháme náplň. Do středu lasagní rozdělíme náplň a zatočíme je. Naskládáme do zapékací misky, zalijeme velute a dáme zapéct.

Zdroj: TV Nova Tescoma s chutí http://tescoma.nova.cz/clanek/novinky/rybi-cannelloni-1-6-2010.html

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.