- 400 g ovařeného masa z kapra,
2 vejce,
1/2 lžičky bylinkové soli(sůl smíchaná s posekanými čerstvými bylinkami),
1 lžíce nasekané ploché petrželky,
1 lžíce strouhaného parmazánu,
sníh ze 3 bílků
Zapékací misky si dopředu vymažeme máslem a vysypeme moukou. Troubu zapneme na 220 °C.
Maso z kapra, 2 celá vejce, bylinkovou sůl a nasekanou petržel pečlive promícháme. Pak opatrně zapracujeme sníh a naplníme do misek. Lehce posypeme parmazánem a dáme do trouby. Pečeme asi 15 až 20 minut.
Zdroj: TV Nova Tescoma s chutí http://tescoma.nova.cz/clanek/novinky/rybi-nakyp-a-omacka-cafe-de-paris-30-6-a-1-7-2009.html
Poslední tip, trik či komentář