reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Rybí polévka „Flamendr”

4 porce

  • 2 celí kapři
  • 4 celé cibule
  • 8 dkg mleté papriky
  • 1 zelená pálivá paprika
  • 2 ks paprik na plnění
  • 2 rajčata
  • 3 mrkve
  • 1 celer
  • 2 citrony
  • 4 dl zakysané smetany
  • 2 polévkové kostky k přípravě rybí polévky

Z kapřích kostí uvaříme klasickou rybí polévku. Do vykostěného masa uděláme příčné zářezy a nasolíme je.

Do scezené rybí polévky pak nasypeme mletou papriku a zeleninu nakrájenou na nudličky, přidáme také rybí maso. 2-3 minuty vaříme na velmi sporém plameni a nakonec polévku ochutíme citronovou šťávou.

Těsně před podáváním zalijeme polévku zakysanou smetanou a na její povrch naklademe pálivou zelenou papriku nakrájenou na kolečka.

Zdroj: TV Paprika recepty http://tvpaprika.hu/cs/node/3772

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.