reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Rybí pomazánka

4−6 porcí

  • 400 g rybího filé
  • 1 lžíce oleje
  • 100 g celeru
  • 50 g mrkve
  • 2 lžíce majonézy
  • 4 lžíce bílého jogurtu
  • citronová šťáva
  • pažitka
  • mletý pepř
  • sůl
  • 1 bílá veka

Na ozdobu

  • 1 citron
  • pažitka nebo petrželka

Pokud máme zmrazené rybí filé, necháme jej rozmrazit, osušíme a na pánvi s trochou oleje ho opečeme, zakápneme citronem, osolíme, opepříme a necháme zchladnout.

Očištěný celer a mrkve nastrouháme na jemném struhadle, smícháme s rybím filé, majonézou, jogurtem, ochutíme citronovou šťávou, nasekanou pažitkou, mletým pepřem, solí.

Plátky bílé veky zlehka nasucho opečme, namažeme pomazánkou, ozdobíme plátkem citronu a pažitkou.

Zdroj: Rybí pomazánka; ČT – Kluci v akci http://www.ceskatelevize.cz/porady/10084897100-kluci-v-akci/1137-recepty/?recept=1183 [On-line 05.01.2013]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.