reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Rybí ragú

4−6 porcí

Tradiční kapr stokrát jinak – pro tentokrát schovaný ve směsi zeleninového základu.

  • 600 g filetu kapra s kůží
  • 50 ml rostlinného oleje
  • 150 g mrkve
  • 150 g celeru
  • 150 g cibule
  • 200 g brambor
  • 5 listů bobkového listu
  • 5 kuliček nového koření
  • 10 kuliček celého pepře
  • 2 snítky tymiánu
  • 4 lžíce rajského protlaku
  • mletý pepř
  • sůl
  • příloha – chléb

Filet nakrájíme na kostky. Cibuli nakrájíme na klínky, mrkev a celer na malé kostky.

Na rozpáleném oleji orestujeme zeleninu, přidáme divoké koření, tymián, rajčatový protlak, zarestujeme, zalijeme vodou, vložíme brambory. Pět minut před dokončením vložíme kapří maso. Dochutíme solí a mletým pepřem. Podáváme s chlebem.

Zdroj:Rybí ragú; ČT – Kluci v akci http://www.ceskatelevize.cz/porady/10084897100-kluci-v-akci/1137-recepty/?recept=1007 [On-line 8.11.2012]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.