Suroviny:
- kuřecí játra
- šalotka
- cibule
- česnek
- husí sádlo
- ančovičky
- sherry
- koňak
- čerstvý chléb
- sůl, pepř
- petrželka
- rozmarýn
Šalotku nasekáme na drobno spolu s půlkou obyčejné cibule a stroužkem česneku a orestujeme na husím sádle. Kuřecí játra překrájíme na menší kousky, osolíme a opepříme a přidáme do pánve k základu. Vidličkou játra rozmačkáme. Dochutíme filátkama ančovičky, nasekaným rozmarýnem, přilijeme kapku sherry a kapku koňaku a povaříme. V pánvi na husím sádle opečeme krajíc chleba do křupava, na který naservírujeme rychlou játrovou paštiku. Ozdobíme kolečky šalotky a čerstvou petrželkou.
Zdroj: Rychlá paštika z kuřecích jater; Teď vaří šéf! – TV Prima http://www.iprima.cz/tedvarisef/ted-vari-sef-recepty-z-1-dilu-krok-za-krokem [On-line 22.09.2014]
Poslední tip, trik či komentář