reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Salát s tuňákem a pečenými bramborami

Na 4 porce potřebujeme:

  • 0,5 kg míchaného listového salátu se špenátem a rukolou,
    0,4 kg tuňáka v oleji,
    4 ks velkých vařených brambor,
    0,2 kg fazolek,
    0,1 kg slaniny,
    dýňová semínka,
    olivový olej,
    vinný ocet bílý,
    vařené vejce,
    sůl, pepř

Na marinovanou červenou cibuli:

  • 1 červenou cibuli,
  • 1 dcl vinného octa,
  • 1 lžíci cukru

Listový salát dochutíme olivovým olejem, octem, solí a pepřem. Rozložíme do středu talíře a přidáme tuňáka. Na rozpálené pánvi opečeme brambory po obou stranách a přidáme k salátu. Fazolky dochutíme a také přidáme. Vařená vejce rozčtvrtíme a servírujeme.

Červenou cibuli povaříme ve vinném octě s cukrem. Vychlazené servírujeme.

Zdroj: TV Nova Tescoma s chutí http://tescoma.nova.cz/clanek/novinky/salat-s-tunakem-a-pecenymi-bramborami-2-11-2010.html

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.