reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Salát se zprudka opečeným tuňákem

Ingredience

  • 400 g tuňáka
  • Sůl
  • Pepř
  • Mix zelených salátů
  • 100 g zelených fazolek
  • 200 g baby brambůrek
  • 200 g cherry rajčátek
  • 4 vejce
  • Černé olivy
  • Ančovičky

Zálivka:

  • 1 dl olivového oleje
  • Citron
  • Pomeranč
  • Sůl
  • Pepř
  • Koriandr
  • Šalotka

Přípravu receptu zahájíme dresinkem. Do olivového oleje dáme nastrouhanou kůru a vymačkanou šťávu z citronu a pomeranče. Přidáme nasekaný koriandr a šalotku a dochutíme solí a pepřem.

Tuňáka nakrájíme na hranoly, osolíme, opepříme a opečeme na pánvi.

Do mísy vložíme listy salátu, fazolky, nakrájená rajčata, ančovičky, olivy a nakrájené vařené brambory. Vše poté zalijeme dresinkem.

Opečeného tuňáka nakrájíme na plátky a položíme na salát společně s vejcem.

Zdroj: Salát se zprudka opečeným tuňákem; ČT -Vše o vaření http://www.ceskatelevize.cz/porady/10567271931-vse-o-vareni/6711-recepty/2664-salat-se-zprudka-opecenym-tunakem/ [On-line 28.05.2014]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.