reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

SALÁT Z VAŘENÉHO KVĚTÁKU

  • Květák,
  • rinaigrette,
  • cibule,
  • zelená petržel.

Očištěný květák uvaříme v osolené vodě do poloměkká. Růžičky rozebereme a dáme vychladit. V misce smícháme vinaigrette s pokrájenou cibulkou a zelenou petrželí, přidáme vychlazený květák, opatrně promícháme a podáváme buď jako jeden ze studených zeleninových předkrmů, nebo jako pikantní přílohu k masu a slaným, moučným, popřípadě bramborovým jídlům.

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.