Suroviny:
- domácího chleba 4 krajíce
- vejce 4ks
- Jarní cibulka 2 ks
- Slanina 4platky
- Olej
- Hořčice
- Sůl
- Pepř
Uprostřed každého krajíce chleba vykrojíme skleničkou kolečko. Chleby zakápneme olejem a opečeme je v pánvi. Do otvoru vyklepneme vajíčko, osolíme, opepříme a smažíme, dokud nebude bílek tuhý. Do pánve vložíme i plátky slaniny a pečeme do křupava. Krajíce naservírujeme na talíř, potřeme hořčicí, přidáme křupavou slaninu a zasypeme nakrájenou jarní cibulkou.
Zdroj: SELSKÝ CHLÉB SE ZAPEČENÝMI VEJCI; Rozpal to šéfe ! – TV Prima http://www.iprima.cz/rozpaltosefe/komplet-recepty-z-1-dilu-rozpal-to-sefe?special=593827 [On-line 19.05.2014]
Poslední tip, trik či komentář