reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

SELSKÝ VEPŘOVÝ KOTLET DLE MIKYHO KLÍMY

Suroviny:

  • 4 kotlety
  • cibule, česnek
  • sůl, pepř, cukr
  • olivový olej
  • špenátové pyré + čerstvý listový špenát
  • zakysaná smetana
  • pažitka, petržel
  • jarní cibulka
  • marináda-protlak, česnek, balsamico, sůl
  • 4 grilovací brambory

Kotlety naklepeme, osolíme, opepříme. Opečeme z každé strany 2 minuty a necháme dojít.
Brambory předvaříme 10-15 min, prořízneme a položíme každou zvlášť do alobalu. Osolíme, pokapeme olejem a zabalíme. Dáme zapéct do trouby.
Cibulku nakrájíme, orestujeme. Přidáme česnek, špenátové pyré, ocukrujeme, osolíme. Přidáme listový špenát a promícháme.
Mladou cibulku pokrájíme, pažitku posekáme a přidáme na hotové kotlety.
Vyndáme brambory z trouby, rozbalíme a polijeme každou směsí ze zakysané smetany a posekané pažitky.

Zdroj: SELSKÝ VEPŘOVÝ KOTLET DLE MIKYHO KLÍMY; TV Barrandov Babica vs Sapík  http://www.barrandov.tv/babica-vs-sapik/recepty#sec-info [On-line 05.10.2015]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.