Ingredience
- drcená sušenka 250 g
- máslo 120 g
- mleté mandle 150 g
- moučkový cukr 150 g
- mascarpone 300 g
- vejce 3 kusy
- čokoláda na vaření 75 g
- kakao 1 dávka
- vanilka 1 dávka
- několik lžic smetany na šlehání 1 dávka
- kukuřičný škrob 1 dávka
Sušenky, mandle a máslo spojit, uhladit na dno formy a nechat vychladit nejlépe přes noc
Spojit cukr, mascarpone, vejce a čokoládu s kakaem, vanilkou, škrobem a smetanou, vlít na korpus a péct 10 minut při 200 °C, pak 55 minut při 130 °C.
Zdroj: Sladká tečka; Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/sladka-tecka-0 [On-line 14.12.2012]
Poslední tip, trik či komentář