reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Slavkovský talíř s domácími houstičkami

Suroviny

  • domácí uzený bůček
  • krkovice
  • klobása

Domácí houstičky:

  • hladká mouka 1 kg
  • sůl 24 g
  • droždí 1 kostka
  • sádlo 100 g
  • mléko 600 ml
  • hrubá sůl
  • kmín
  • mák

Všechny suroviny dáme do mísy a vypracujeme hladké těsto, těsto dáme na vál, rozdělíme na 4 díly, z každého dílu uděláme bochánek a necháme 20 minutkynout. Vypracujeme do požadovaného tvaru a necháme ještě 45 minut kynout. Potřeme vodouapečeme dozlatova na 230 °C 15 minut.

Zdroj: Slavkovský talíř s domácími houstičkami; Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/slavkovsky-talir-s-domacimi-houstickami  [On-line 11.02.2015]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.