reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Smaženice s ředkvičkami

 

  • 2 svazky ředkviček
  • 2 lžíce másla
  • 1 cibule
  • 4 vejce
  • 2 lžíce mléka
  • drcený kmín
  • sůl, pepř
  • zelená cibulka na ozdobu.

Ředkvičky omyjeme a nakrájíme na plátky. Na rozehřátém másle osmahneme nakrájenou cibuli, přidáme ředkvičky, osolíme, opepříme a okmínujeme. Vše krátce podusíme a nakonec zalijeme vejci rozšlehanými s mlékem a dopečeme. Podáváme s vařenými bramborami či s pečivem, nebo navršíme na krajíčky tmavého chleba a posypeme nasekanou zelenou cibulkou.
Pokrm bude ještě výživnější, když ho posypeme nastrouhaným tvrdým sýrem.

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.