reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Smažený černý kořen

 

  • Asi 800 g černého kořene
  • 40 g hladké mouky
  • 2 vejce
  • Strouhanka
  • Ocet
  • sůl
  • olej na smažení

Černé kořeny oloupeme, krátce povaříme v osolené vodě, mírně okyselené. Nakrájíme je na delší špalíky, silnější kořen podélně rozkrojíme. Obalujeme v hladké mouce, rozšlehaných osolených vejcích a ve strouhance. V oleji smažíme dočervena. Podáváme s brambory a tatarskou omáčkou nebo s bramborovou kaší.

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.