Ingredience
- rukola 120 g
- polníček 120 g
- velká cibule 2 kusy
- žlutá paprika 1 kus
- extra panenský olivový olej 1 dávka
- čerstvě namletý barevný pepř 1 špetka
- čerstvý kozí sýr 80 g
- máslo 50 g
- hnědý cukr 15 g
- červený vinný ocet 25 ml
- mořská sůl 1 dávka
- bageta 1 kus
1. Cibuli oloupeme, nakrájíme na tenké plátky a deset minut restujeme na rozehřátém másle, zakápneme vinným octem a posypeme cukrem a necháme zkaramelizovat.
2. Papriku nakrájíme na tenké proužky, oba salátky omyjeme a osušené je smícháme s paprikou, zakápneme olivovým olejem, osolíme, opepříme a podrobíme kozím sýrem. Nakonec přidáme zkaramelizovanou cibuli. Podáváme s bílým pečivem.
Zdroj: Snoubení tří chutí; Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/snoubeni-tri-chuti [On-line 23.08.2014]
Poslední tip, trik či komentář