reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Soutěž o nejlepší recept – Kovbojská polévka

4 porce

  • ¼ kg bílých fazolí
  • ½ kg telecího masa
  • ½ kg hub
  • 30 dkg uzené měkké klobásy
  • 1 kořen petržele
  • 2 mrkve
  • ½ celeru
  • 2 cibule
  • 1 paprikový lusk
  • 1 rajče
  • olej
  • sůl
  • pepř
  • chilli koření

Nadrobno nasekanou cibuli zesklovatíme na oleji. Přihodíme nakrájené maso a osmahneme ho. Podlijeme vodou a vhodíme předem namočené fazole. Obyčejné fazole můžeme podle potřeby nahradit i nakládanými pikantními fazolemi s chilli (2 až 3 konzervy).

Až budou fazole téměř měkké, přidáme na kolečka nakrájenou zeleninu a nakonec přihodíme do polévky také na kousky rozkrájené houby a na kolečka nakrájenou uzenou klobásu.

Až budou všechny suroviny dostatečně měkké, připravíme česnekovou zásmažku a polévku zahustíme. Pokud na přípravu polévky použijeme fazole z konzervy, zásmažku potřebovat nebudeme.

Jestliže na přípravu tohoto pokrmu použijeme větší množství vody, konečným výsledkem bude polévka, v případě, že vody bude méně, můžeme pikantní fazolovou směs servírovat jako hlavní jídlo.

Zdroj: TV Paprika Nahoře na hoře http://tvpaprika.hu/cs/node/3563

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.