reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Souvlakia s tzatziki

Ingredience

  • 600 g jehněčího hřbetu
  • Sůl
  • Pepř
  • Citron
  • ½ lžíce sušeného oregana
  • 50 ml olivového oleje
  • 1 cibule
  • 1 bílá paprika

Okurku rozkrojíme, zbavíme jádřince a nastrouháme. Nasolíme ji a necháme odkapat. Maso odblaníme a nakrájíme na kousky. Olivový olej, rozmačkaný česnek, citron a sušené oregano smícháme. Papriku a cibuli nakrájíme na stejně velké kousky jako maso. Nemarinujeme a napícháme na špíz. Okurku ještě vymačkáme, přidáme k ní řecký jogurt, nasekaný kopr, pár kapek octa a rozmačkaný česnek. Maso upečeme a můžeme servírovat.

Zdroj: Souvlakia s tzatziki; ČT -Vše o vaření http://www.ceskatelevize.cz/porady/10567271931-vse-o-vareni/6711-recepty/2034-souvlakia-s-tzatziki/ [On-line 31.01.2014]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.