ngredience
- špagety 500 g
- větší rajčata 4 kusy
- cuketa 1 kus
- olivový olej 1 dávka
- několik černých oliv 1 dávka
- lístky čerstvé bazalky 1 dávka
- chilli dle chuti 1 dávka
- sůl 1 špetka
- parmazán nebo pecorino na psoypání 1 dávka
Cuketu nakrájenou na kolečka osmažíme v oleji, pak přidáme koření, rajčata, snížíme plamen a ještě vaříme, dokud se rajčata nerozpadnou na kaši. Mezitím si uvaříme špagety al dente a nejlépe je přidáme k omáčce do větší pánve a promícháme. Dostanou lepší chuť a ještě dojdou. Při podávání jídlo posypeme sýrem.
Zdroj: Spaghetti di Romina; Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/spaghetti-di-romina [On-line 19.06.2014]
Poslední tip, trik či komentář