reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Špenát

  • 500 g mladých špenátových listů
    0,2 l olivového oleje sansa
    máslo
    sůl
    pepř
    stroužek česneku
    muškátový ořech

V kastrolu na oleji rozpustíme kousek másla, lehce v něm orestujeme stroužek česneku. Přidáme špenátové listy a orestujeme je. Dochutíme solí, pepřem a muškátovým oříškem. Dáme do cedníku a necháme je okapat.

Zdroj: Česká televize Kuchařská pohotovost http://www.ceskatelevize.cz/porady/10169912986-kucharska-pohotovost/recepty/366-spenat/

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.