Ingredience
- 800 g brambor
- 250 g mraženého listového špenátu
- 2 vejce
- 2 lžíce hladké mouky
- 3 stroužky česneku
- Sůl
- Pepř
- Olej na smažení
- 80 ml mléka
Brambory nastrouháme, osolíme a opepříme. Přidáme k nim vejce, nakrájený špenát, mouku, česnek a mléko. Z těsta vytvarujeme placičky, které osmažíme na oleji 2–3 minuty z každé strany.
Dip
Ingredience
- 500 g měkkého tvarohu
- 1 svazek ředkviček
- 1 svazek jarní cibulky
- Sůl
Cibulku a ředkvičky nakrájíme a v míse smícháme s tvarohem a olejem. Osolíme a opepříme.
Zdroj: Špenátové bramboráčky s tvarohovým dipem; ČT -Vše o vaření http://www.ceskatelevize.cz/porady/10567271931-vse-o-vareni/6711-recepty/2547-spenatove-bramboracky-s-tvarohovym-dipem/ [On-line 09.04.2014]
Poslední tip, trik či komentář