reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Špenátové rizoto s parmezánem a rukolou

Suroviny

  • kulatozrná rýže 3 hrnky
  • permezán 100 g
  • olivový olej
  • sůl
  • pepř
  • špenát 450 g
  • smetana
  • cibule 1 ks
  • česnek
  • zeleninový vývar

Na olivovém oleji zpěníme pokrájenou cibulku, přidáme rýži a lehce osmahneme. Zalejeme zeleninovým vývarem a vaříme do změknutí rýže. Dle potřeby doléváme vývar. Odstátý špenát, zbavený vody, přidáme do rýže, podle chuti přidáme drcený česnek a zalijeme smetanou. Dochutíme solí a pepřem, posypeme strouhaným parmazánem a podáváme.

Zdroj: Špenátové rizoto s parmezánem a rukolou; Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/spenatove-rizoto-s-parmezanem-rukolou  [On-line 02.12.2016]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.