reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Srnčí medailonky v medové hořčici

(cca 4 porce)

  • 800 g srnčího hřbetu
    80 g medu
    80 g hrubozrnné hořčice
    250 g anglické slaniny nebo uzeného vepřového boku
    olej
    skořice
    chilli
    sůl

Med smícháme s hrubozrnnou hořčicí a olejem. Přidáme trošku skořice, podle chuti chilli a špetku soli. Do hotové směsi naložíme plátky srnčího či jiného libového masa a necháme je minimálně 2 hodiny v chladu. Pak maso dosolíme, na pánvi z obou stran opečeme a na talíři ozdobíme plátky dozlatova opražené slaniny nebo uzeného boku. Jako příloha se výborně hodí třeba opečené brambory.

Zdroj: Česká televize Kuchařská pohotovost http://www.ceskatelevize.cz/porady/10169912986-kucharska-pohotovost/recepty/314-srnci-medailonky-v-medove-horcici/

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.