reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Srnčí ragú polévka u Subalyuk

4 porce

  • 60 dkg srnčího masa
  • 2 cibule
  • 6 stroužků česneku
  • 2 mrkve a 2 kořeny petržele
  • 40 dkg lesních hub
  • 50 dkg brambor
  • 10 dkg mouky
  • 1 vejce
  • sůl
  • pepř
  • estragon
  • bobkový list

Srnčí maso nakrájíme na kostičky a začneme smahnout na cibulovém základě.

Mezitím přidáme k masu česnek a ostatní koření. Až bude maso téměř měkké, přihodíme také zeleninu a nakonec i houby. Vše podlijeme vodou, přivedeme k varu a potom vhodíme vařit knedlíčky z bramborového těsta.

Bramborové knedlíčky připravíme z uvařených a propasírovaných brambor.

K bramborám přidáme mouku, vejce, sůl, olej a ze všech surovin vypracujeme těsto. Mokrýma rukama vytvarujeme knedlíčky, vhodíme je do vroucí polévky a uvaříme.

Zdroj: TV Paprika Nahoře na hoře http://tvpaprika.hu/cs/node/3555

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.