reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Steak s omáčkou z lišek

  • kg argentinské hovězí roštěné
  • čtyřbarevný pepř
  • steakové koření
  • olivový olej (několik lžic)
  • mrazené hříbky, lišky
  • výpek z masa
  • bagetky

Maso nakrájíme na hrubší plátky, ochutíme kořením na steaky a lehce polijeme olivovým olejem. Necháme několik hodin odležet. Potom steak restujeme – stačí asi 2 minutky z každé strany. Steaky necháme odpočinout. Z masa zřejmě vyteče trocha šťávy (tou pak dochutíme omáčku).

Po pěti minutách vložíme steak do rozehřáté trouby a necháme asi šest minut dodělat. Mezitím si připravíme omáčku. Na olivovém oleji orestujeme hříbky, přidáme výpek z masa (lze i instantní) a šťávu, co z masa vytekla. Dochutíme pepřem a solí. Podáváme s bagetkou.

Zdroj: TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/steak-s-omackou-z-lisek [On-line 12.5.2011], citace

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.