reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Steak z tuňáka na citronovém pepři s brambory a ledovým salátem s grepem

  • steaky z tuňáka
  • citronová šťáva
  • citronový pepř
  • olej
  • brambory
  • grep
  • třtinový cukr
  • pepř
  • ledový salát

Steaky jemně osolíme, pokapeme citronovou šťávou a okořeníme citronovým pepřem. Takto připraveného tuňáka dáme do misky, zalijeme olejem a necháme marinovat cca 2 hodiny v lednici. Tuňáka připravujeme na rozpáleném grilu jen krátce, aby zůstal šťavnatý. Malé brambůrky i se slupkou připravíme v parním hrnci.

Příprava ledového salátu: Nejdříve si okrájíme grep a vykrájíme měsíčky dužniny (bez hořké slupky) do misky, přidáme cca 2 lžíce třtinového cukru a okořeníme mletým pepřem. Grep, cukr a pepř promícháme a přidáme nakrájený ledový salát, který necháme v lednici chvilku odležet.

Zdroj: Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/steak-z-tunaka

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.