reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Šternberské tajemství

  • pepř 1 lžička
  • sůl 1 lžička
  • česnek 3 stroužky
  • máslo 50 g
  • paprika 1 lžička
  • vejce 3 ks
  • zelenina na ozdobu 200 g
  • vegeta 1 lžička
  • pálivá paprika 1 lžička
  • majoránka 1 lžička
  • solamyl 3 lžičky
  • kuřecí prsíčka 4 ks
  • nové brambory 1 kg
  • čerstvá petržel 50 g

Smícháme utřený česnek, vejce, Solamyl a koření a vše ručním mixérem lehce rozmixujeme, aby Solamyl neudělal hrudky a utřený česnek byl co nejjemnější. Do těstíčka vložíme omytá a lehce naklepaná kuřecí prsa (nejlépe den předem).

Smažíme na pánvi tři minuty z jedné a dvě minuty z druhé strany. Jako přílohu podáváme vařené nové brambůrky s máslem, čerstvou petrželí a zeleninovou ozdobou. Na dochucení připravíme omáčku z majonézy, kečupu a utřeného česneku.

Zdroj: Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/sternberske-tajemstvi [on-line 6.9.2011]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.