reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Studentská pečeť

 

  • 250 g ztuženého pokrmového tuku zn. Cera,
  • 200 g práškového cukru,
  • 3 vejce,
  • 3 polévkové lžíce kakaa,
  • 3 tatranky nebo horalky,
  • 100 g sekaných ořechů,
  • 1 sáček želé bonbonů,
  • 100 g rozinek

Ceru s cukrem, vejci a kakaem mícháme ve vodní lázni, Když je masa hladká, přidáme nadrobno posekané tatranky, ořechy, nadrobno pokrájené bonbony a předem namočené rozinky. Všechno důkladně promícháme a nalijeme do máslem vymazané formy na srnčí hřbet a necháme ztuhnout. Potom vyklopíme na mísu a krájíme na úhledné řezy.

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.