reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





Poslední tip, trik či komentář

reklama

 

Svíčková Wellington

Ingredience

  • 400 g hovězí svíčkové
  • 2 lžíce hořčice
  • 200 g houbového pyré
  • Tymián
  • Rozmarýn
  • 30 g másla
  • 8 plátků parmské šunky
  • 150 g listové těsto
  • Žloutek
  • Sůl
  • Pepř
  • Olej

Maso osolíme, opepříme, potřeme olejem a orestujeme na pánvi na másle s rozmarýnem. Orestované maso potřeme hořčicí.

Parmskou šunku vyskládáme na potravinářskou fólii a potřeme houbovým pyré. Tímto obalíme maso a dáme na 10 minut do lednice. Pak jej opět rozvineme, potřeme žloutkem a zabalíme do listového těsta. Povrch těsta znovu potřeme vejcem. Pečeme 35 až 40 minut na 200 stupňů.

Zdroj: Svíčková Wellington; ČT -Vše o vaření http://www.ceskatelevize.cz/porady/10567271931-vse-o-vareni/6711-recepty/2406-svickova-wellington/ [On-line 21.02.2014]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.