reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Švýcarské geschnetzeltes

Ingredience

  • 600 g telecí kýty na nudličky
  • 2 lžíce másla
  • sůl
  • pepř
  • 2 cibule
  • 200 g hub (nejlépe lišky)
  • 1 lžíce hladké mouky
  • 1 lžička sušeného tymiánu
  • 250 ml bílého vína
  • 1 hrnek smetany ke šlehání
  • 1 lžíce škrobu
  • 1 citron

Maso dozlatova orestujeme na másle, osolíme a opepříme. Pak na másle osmahneme cibulku, přidáme k ní lišky, orestujeme je, zaprášíme moukou, přidáme tymián, podlijeme vínem a 10 minut vaříme. Do omáčky vložíme maso, přidáme smetanu s trochou škrobu a opět 10 minut povaříme.

Zdroj: Švýcarské geschnetzeltes; ČT -Vše o vaření http://www.ceskatelevize.cz/porady/10567271931-vse-o-vareni/6711-recepty/2824-svycarske-geschnetzeltes/ [On-line 06.09.2014]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.