|
Tento i ostatní recepty naleznete v knize |
Maso rozdělte na 4 porce, které podle potřeby naklepejte na tloušťku 1 cm. Je lépe používat nůž na plocho, vyhýbejte se vroubkovaným paličkám na maso. Maso osolte a opepřete.
V pánvi rozpalte olej a vložte na něj maso. Opékejte maximálně 1 minutu z každé strany. Během pečení maso několikrát obraťte. Jakmile je hotové, vyndejte ho z pánve a uložte na teplé místo.
Do pánve přilejte brandy a nechte ho téměř vyvařit. Přilejte hovězí vývar a obsah v pánvi svařte na třetinu. Přidejte smetanu a zelený pepř, provařte a dle chuti dochuťte.
Maso nakrájejte na plátky, rozdělte na talíře, přelejte omáčkou ze zeleného pepře a ihned servírujte.
Poslední tip, trik či komentář