reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Tagliata s omáčkou ze zeleného pepře

  • hovězí roštěná 600-800 g
  • hovězí vývar 150 ml
  • brandy 1 dl
  • smetana ke šlehání 150 ml
  • nakládaný zelený pepř, bez nálevu 1 lžička
  • máslo 20 g
  • extra panenský olivový olej 30 ml
  • sůl
  • čerstvě namletý černý pepř
Česko vaří s Pohlreichem Nejlepší večeře vašeho života!

Tento i ostatní recepty naleznete v knize
Česko vaří s Pohlreichem

 

Maso rozdělte na 4 porce, které podle potřeby naklepejte na tloušťku 1 cm. Je lépe používat nůž na plocho, vyhýbejte se vroubkovaným paličkám na maso. Maso osolte a opepřete.

V pánvi rozpalte olej a vložte na něj maso. Opékejte maximálně 1 minutu z každé strany. Během pečení maso několikrát obraťte. Jakmile je hotové, vyndejte ho z pánve a uložte na teplé místo.

Do pánve přilejte brandy a nechte ho téměř vyvařit. Přilejte hovězí vývar a obsah v pánvi svařte na třetinu. Přidejte smetanu a zelený pepř, provařte a dle chuti dochuťte.

Maso nakrájejte na plátky, rozdělte na talíře, přelejte omáčkou ze zeleného pepře a ihned servírujte.

Zdroj: Tagliata s omáčkou ze zeleného pepře; TV Prima, http://www.iprima.cz/ceskovarizive/recepty/tagliata-s-omackou-ze-zeleneho-pepre [on-line 26.10.2013]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.