reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Tapas − Vejce s krevetou

Tapas − malé předkrmy budou provázet dnešní díl a vzniknou pod rukama výše zmíněných kuchařů, ověnčených významnými gastronomickými oceněními.

  • olivový olej
  • 2 stroužky česneku
  • 15 vyloupaných krevet
  • střik bílého vína
  • lžička sekané petrželky
  • 3 vejce

Na pánvi rozehřejeme olivový olej, osmahneme česnek nakrájený na nudličky, vhodíme vyloupané a spařené krevety, prohodíme, zastříkneme bílým vínem, prohodíme a posypeme petrželkou.

V pánvi wok rozehřejeme olivový olej, vložíme vejce, až se zatáhne, přetáhneme bílek přes žloutek, osolíme a přeložíme na talíř. Podáváme s připravenými krevetami.

Zdroj: Tapas − Vejce s krevetou; ČT – Kluci v akci http://www.ceskatelevize.cz/porady/10084897100-kluci-v-akci/1137-recepty/?recept=1028 [On-line 9.11.2012]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.