reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Tartar salmone – tatarák z lososa

4 porce:

  • 400 g lososa
  • 8 zelených oliv
  • 1 šalotka (nebo červená menší cibule)
  • 1/4 svazku pažitky
  • 1 lžíce kaparů
  • 1 lžíce olivového oleje (extra virgine)
  • 1 rajče
  • 1 citrón na zakapání
  • sůl
  • pepř
  • 1 balení toustového chleba

Očištěné porce lososa nakrájejte nejdříve na jemné plátky, pak na nudličky a ty potom na kostičky a dejte je do misky. Rajče oloupejte, rozřízněte, odstraňte semínka a dužinu nakrájejte na kostičky. Šalotku oloupejte a nakrájejte ji na kostičky. Olivy, kapary a pažitku jemně nasekejte. Všechno přidejte do misky, osolte, opepřete čerstvě mletým pepřem a promíchejte. Toustový chléb nasucho opečte, potřete tatarákem a nakonec zakapejte citrónem.

Zdroj: Makro propagační materiály pořadu S Italem v kuchyni

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.