reklama


Celý strom kategorií receptů zde nebo využijte rozbalovací nabídku ↓↓↓.





reklama

 

Tatar z norského lososa, podávaný s opečeným toastem

Suroviny

  • čerstvý losos 500 g
  • byliny
  • česnek
  • cibule 1 ks
  • majonéza 1 lžíce
  • piniová oříšky nebo slunečnicová semínka
  • dijonská hořčice 1,5 lžičky
  • kapary 8-10 ks
  • worcester
  • pepř
  • sůl
  • toastový chléb 7 ks

Bazalakové pesto:

  • olivový olej

Lososa nakrájíme na malé kousky a poté nasekáme najemno. Přidáme najemno nakrájenou cibuli, kapary, dresink umíchaný z majonézy a hořčice, vše vmícháme do lososa, přidáme worcester, trochu citrónové šťávy a pepř, ochutnáme a v případě potřeby dosolíme. Vše dobře zamícháme a dáme do lednice odležet.

Opečeme toasty a podáváme namazané bazalkovým pestem.

Na domácí pestozamícháme všechny uvedené suroviny dohromady a rozmixujeme.

Zdroj: Tatar z norského lososa, podávaný s opečeným toastem; Prostřeno TV Prima http://www.iprima.cz/prostreno/recepty/tatar-z-norskeho-lososa-podavany-s-opecenym-toastem  [On-line 11.12.2015]

You must be logged in to post a comment.


Chybný obsah? Nevhodný příspěvek nebo reakce? Nelezli jste technický problém? Prosím, nahlaste nám jej za pomoci formuláře zde >>. Děkujeme. Dříve se prosím ale zkuste podívat na často kladené otázky, jestli nenajdete odpověď tam >>.